keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Koirankakkaa...

Voi hitsi että menee viikot nopeasti, nyt ollaan jo keskiviikossa ja tuntuu että ei ole saanut mitään aikaseksi..
Normipäivä taas tänään, töitä ja tyttären kanssa takkuamista,pelikielto edelleen voimassa kun ei osaa käyttäytyä.

Niin ja koirien kanssa ulkoilua, laskin tuossa huvin vuoksi että sellaiset yhdeksän kertaa päivässä kulutan oven saranoita ulkoiluttaakseni karvatteja, juniori kun ei ole oikein tajunnut tuota että silloin kun ollaan ulkona niin tehdään myös tarpeet ulos eikä tuijoteta muita koiria ja heiluvia puita... onkohan tuo juniori ihan täysillä matkassa?Olisipa täällä iso aidattu piha missä voisi päästää karvajalat vapaaksi!
Espanja on siitä typerä maa että täällä kaikki kulkuväylät laatoitettu, ei ojia missään minne koira voisi tyylikkäästi pyllistää, ja sehän meidän vanhempia koiria kummastutti kun tänne vuosi sitten tultiin.
Täällä yllä mainitusta syystä on kadut täynnä miinoja, kannattaa aina katsoa minne jalkansa laittaa ellei sitten halua koirankakalla päällystettyä lenkkaria :), nääs kaikki eivät kakkoja kerää, yök!
Suomalainen eläinlääkäri Kamu yritti tuossa hetki sitten kyllä kerätä nimiä adressiin koirapuistoa varten mutta en tiedä missä vaiheessa hanke on, luultavasti puistoa ei koskaan tule ja koirat jatkavat kävelykatujen miinoittamista.
Täytyypä vielä mainita espanjalaisista koirista sen verran että ovat sitten todella hyvin koulutettuja?! Melkein jokainen koira joka tulee kadulla vastaan on ilman talutushihnaa ja kulkee mallikkaasti omistajansa vierellä tai takana, en tiedä miten paikalliset saavat koiransa toimimaan näin? En ole koskaan nähnyt että kukaan olisi varsinaisesti kouluttanut koiraa täällä.
Sen tiedän että jos päästäisin omat pojat vapaaksi muualla kuin vuorilla niin yhden saisin hakea Malagasta ja toisen Marbellasta, molemmilla korvat jostain syystä häviää kun pääsevät vapaaksi... :( Koulutuksen puute, I guess?!

Että silleen......

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti