maanantai 21. helmikuuta 2011

Buenas Tardes!

Koska tämä loppuu?
Tämän päivän aiheena valitus, joten ne joita ei kiinnosta, kiitos, anteeksi ja näkemiin!
Miksi mulla on aina niin huono onni?Tai onko tämä nyt onnea vai yrittääkö joku opettaa salaa mulle/meille jotain, asiat kun nääs koskettavat koko perhettä..
Nyt on muutama viikko mennyt ihan plörinäksi hirveän stressin takia, mikään ei toimi ja mistään ei tuu mitään!Psyykkisesti alan olemaan ihan loppu ja yöt menee valvoessa kun ajatukset pitää sirkusta päässä..
Viimme viikon suurin juttuhan oli se netti ja viikonloppuna huomasin että operaattori(perkele) oli lupauksista huolimatta sössinyt taas ja jälleen kerran joutuu selvittelemään, ja siitähän me riemastuttiin vallan paljon, NOOT!
Tämäpäivä ei nyt sen kummempi ollut, kuulin aamulla työmaalla että henkilö jota odotin kovasti tapaavani tänään oli saanut lopputilin työpaikaltaan :( k.o henkilön äidillä nimittäin on minun entinen koirani, valloittava saksanpaimenkoirauros Bruuno ja olisi ollut mukava kuulostella pojan kuulumiset!
Noh mutta ainakin kesäkuuhun ei ole enää pitkä aika,jospa sais ajatukset ja asiat selviksi siihen mennessä niin voisi viettää hetken aikaa ihan oikeata kesälomaa :) suomen kesä kun on parasta maailmassa ja tietty rapukestit :)
Pidettiin tuossa eilen tytön kanssa pieni tulevaisuuspalaveri eilen ja päästin siihen tulokseen että kyllä suomi on vaan hyvä paikka, ja sauna, ai että kaipaan saunaa!Täältä löytyi kyllä Calahondassa sauna missä jopa suomalainen Harvian kiuas mutta a) calahondaan matkaa sellaiset 15km, ei viitsi saunakaljan jälkeen ajella kotia, b)espanjalaiset sähkökytkennät on mitä on, viimme kerralla naisten saunaa ei edes saatu lämmitettyä sähkövian takia ja kaksi edellistä kertaa kun saunottiin niin sulakkeet poksahteli ja aiheutti koko tenniscentteriin sähkökatkoksen, kiva koittaa saunoa pilkkopimeässä ja c) ei se ole samaa saunoa aurinkorannikolla,jotain rajaa, hei!

Jeps, siinäpä tämän päivän valitusvirsi, nyt yksi omppusiideri (wau,löytyi espanjalainen siideri joka on hyvää ja maksaa vain 1,69e sikspäkki) ja sitten nukkumaan!
Palataan potalle!

1 kommentti:

  1. No voi kurjuus. Mutta kevät tulee ja ennen pitkää aurinko paistaa risukasaankin. Ei tuo kokemus varmaan hukkaan elämässä mene. Jotakin sitä aina oppii - vaikka kantapään kautta.

    Toivottavasti jo huomenna kumminkin olo on parempi ja asiat suostuvat ryömimään putkeen. Rapsutukset koirille ja terveisiä tyttärelle. On täällä Suomessa varmaan pienen tytön turvallisempi kasvaa..etkä sinäkään sitten ole niin yksin.

    VastaaPoista