keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Voi vinde...

Viikon nettipimennys vihdoin ja viimmein ohi, ja kaikki vain sen takia että kukaan ei ole voinut minulle kertoa että olen heilunut kun hullupääpöllö ympäri kaupunkia VÄÄRÄN laskun kanssa! Herranjumala että on sitten vaikea maa,banaanivaltio? Kaikki alkoi siitä että paikalliselta nettioperaattorilta tuli lasku ja huomasin että tilinumero on väärä, siinä vaiheessa ovat jo sulkeneet nettimme, noh kunsaavun operaattorin toimipisteeseen, tyttö kertoo minulle että pitää soittaa heidän palvelunumeroon, koska hänellä ei ole ohjelmaa omassa koneessa millä pystyy vaihtamaan tilinumeroa, huh..

Aikani seisoin luuri korvalla ja yritin selostaa elämäänsä kyllästyneelle mieshenkilölle puhelimessa että nettini on suljettu mutta vaihtakaa tilinumeroa ja ottakaa rahat uudelta tililtä, jotta saisin nettini taas toimimaan.

Ja paskat, eipä se ollut niin helppoa vaan seuraavaksi kerrottiin että joudun pankkiin maksamaan laskun, ja pankki tietty jo suljettu, eli ei muuta kun kotiin odottamaan seuraavaa päivää.
Seuraavana päivänä kipitin fiksuna tyttönä pankkiin jonottamaan ja kahdenkymmenen minuutin jonotuksen tulos, arvatkaapa? no en saanut maksettua koska minulla ei ollut tilinumeroa ( heppu kertoi puhelimessa että, juu pankilla on kaikki tarvittavat tiedot..hmpff..) , joten jouduin takaisin operaattorin toimipisteeseen, siellä jonotettuani 10 min tämä sama tyttö kun eilen vastasi tilinumerotiedusteluihini että ; ei, sinun pitää mennä postiin.....AAAARGHHHHH!!
Noh tarina jatkuu sillä että seuraavana päivänä menin toiseen toimipisteeseen missä ystävällinen mieshenkilö todella yritti auttaa minua mutta epäonnistui, ja pyysi ystävällisesti että ; mene postiin :) no huh ja hei, tällä akalla meinasi keittää toden teolla mutta lähdin jonottamaan postitoimistoon, kaikki liput ja laput mukana, kello näyttää 12.45 (posti sulkee klo 13 lauantaisin) ja jonoa ihan (anteeksi) helvetisti :( aikani jonotettua pääsen kumminkin kassaneidin luukulle missä rouvapostihenkilö tokaisee nähtyänsä pankkikorttini ett ;Ei kortteja, vain käteinen käy..

VOI HELVATAPERKULESAAT....! Ihan oikeastikko????

No viikonloppuna kävin nettikahvilassa kun sain operaattorilta koodit n.s omaan operaattorisivuun ja maksoin laskun sieltä, sain kuitin että ottavat rahat "Joku päivä"?? WHAT?
eli ei muuta kun odottelemaan, odotin maanantai, NADA,odotin tiistain, NADA!
Marssin sitten tänään ystäväni luo joka onnekseni osaa täydellisesti espanjaa, hän soitti operaattorille ja selvitti tämän ; ei se ole siitä laskusta kiinni van thö problem is tämä lasku:: taas kerran WHAT? ei ole sitten kukaan voinut säästää hermojani ja jalkojani sanomalla tämän lauseen minulle viikko sitten????!!


Mutta nyt toimii taas, ja otin opikseni!! Vissiiin? ;)


Eli tälläistä tänään, niin ja sitten pankkikortti sanoi sopimuksen irti, but that is another story..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti