lauantai 26. helmikuuta 2011

Teetä ja sympatia....

Eilinen ilta oli aivan ihana, ja tuo ilta tulee jäämään niihin kauniisiin ja mukaviin muistoihin täältä Espanjasta. Istuttiin uuden ystävättären kanssa puhumassa puoli kolmeen asti yöllä, siinä ohessa muutama lasi punaviiniä ja teetä, parannettiin omaa maailmaa omalla tavalla, ja pitkästä aikaa nukuin hyvin, ja se ei ollut punaviinistä johtuvaa! Toivottavasti näitä iltoja tulee vielä monta tässä loppuaikana, ja toivon myös että kun me täältä lähdetään niin yhteydenpito jatkuu,vai mitä N?

Ja mikä ihaninta, ystävällä pari vuotta vanhempi tytär jonka kanssa meitin tättähäärä tykkää kovasti leikkiä joten lapsilla oli myös mukava ilta! Kiitos,kiitos ja vielä kerran kiitos!

Joskus vaan tulee vastaan sellainen ihminen jonka kanssa kemiat kohtaa heti ja tämä kyseinen ystävä on nyt THÖ ihminen, jaksaa kuunnella , osaa kuunnella ja ennenkaikkea haluaa kuunnella!

Aamulla kun heräsin niin ei ollut yhtään vaikea nousta sängystä viemään koiria ulos, askel tuntui kumman kevyeltä ja mieli rauhalliselta, kummaa terapiaa tuo teen juominen keskellä yötä :)



Maanantaina olis sitten taas tytöllä koulua, vaikka täällä on pyhäpäivä "Dia de Andalucia" mutta jostain kumman syystä suomalainen koulu ei paljoa perusta noista espanjalaisista pyhäpäivistä joten kaikki kaupat,postit,pankit yms on kiinni mutta suomikoulun oppilaat aloittavat normaalin kouluviikon ryminällä taas, ja sitten mennään lujaa kohti seuraavaa lomaa... Pääsiäisen jälkeen onkin täällä sitten hieman erinlainen tapahtuma, Kansainväliset päivät, siellä esillä monta eri maata (viimme vuonna yhteensä 32kpl) jotka esittelee oman maansa kulttuuria, nähtävyyksiä, ruokaa ja juomaa,ja kovasti odotellaan taas pääsevämme käymään Japanissa sushilla ja Argentiinassa lihaaterialla, nami :) Suosittelen lämpimästi tapahtumaa joten jos on aikomus tulla käymään aurinkorannikolla keväällä kannattaa tähdätä lomansa vapun tienoille :)



Tässä tälle aamulle, taidan mennä keittämään teetä, suodatinpussit kun unohtui ostaa kaupasta nääs,notta kahvetta vaikia keitellä :)
Voikaa hyvin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti