tiistai 22. helmikuuta 2011

"Elämäni ensteks paras päivä"

Heh, ne jotka ovat katsoneet Disney Pixarin "Autot" leffan tietää mistä on kyse ja niille jotka eivät ole nähneet sitä ; Katsokaa ihmeessä, paras lastenleffa aikoihin josta aikuinenkin löytää sen punaisen langan :)
No miten se nyt sitten taas liittyy tähän päivään? Isäntä on tällä hetkellä Italiassa ja pisti tuossa minulle tekstiviestiä ; tämä on minun ensteks paras päivä italiassa, näin just ferrarin liikkeen :) kiva juttu, tuotko kulta mulle ferrarin seuraavalla lomalla, kiitos ;)
Se oli vitsi, emmie mitään ferraria halua, miltäs sekin näyttäisi kun meikäläinen tunkee kolme koiraa (josta yks on superhyperaktiivinen penkeillä pomppija autossa) ja yhden pikkutytön ferrariin ja huristelisin koiria ulkoiluttamaan? Njaah, diivailua sanon mie :)

Mut Hummerin mie voisin kelpuuttaa kumminkin koirankuljetusautoksi ;)

Tänään Espanja näytti parhaimpia puoliansa jälleen kerran, kelien suhteen siis, sellaiset +20 astetta ja lämmin tuulia, aivan niinkun suomen keskikesä! Mukavaa !!Ainakin juniori nauttii lämmöstä, saas nähdä kuinka tuo paljasjalkainen espanjalainen pärjää ensi talvena suomen pakkasissa :) täytyypä ostaa pojalle kunnon karvatoppahaalarit, karvahattu ja talvisaappaat :) Kuvitelkaa mikä näky kun vastaan tulee kadulla !! En tiedä miksi juniori palelee ( Riittää että ulkona sellaiset +10 ja koira jo tärisee kylmästä), voikohan olla että sillä ei ole pohjavillaa? turkki ainakin todella ohut joten täytyy olla tarkkana sitten pakkasilla ettei tule jäätymistä..

Sain tänään aamulla muuten haettua uuden pankkikortin ja nyt toimii!

Tässä taas tälle päivälle...

1 kommentti: