sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Haiseva viikonloppu

Huh mikä viikonloppu, itse sairastuin oksennustautiin pe-la välisenä yönä ja nyt sitten tyttö puolestaan aloitti oksentelun näin sunnuntaiillan ratoksi, yök..

Vihaan tätä tautia enemmän kun mitään muuta, tulee niin voimaton olo ja haisee pahalle..

Aamulla pirteä fiilis mutta selkä ihan jumissa, olen tainnut nukkua samassa asennossa koko yön liikkumatta, auts.

Viikonloppu siis vierähti pääsäntöisesti vällyjen välissä mutta tänään
käytiin viemässä koiria uuteen paikkaan missä saivat juosta mutta sekään paikka ei ollut tarpeeksi syrjässä etteikö meidän lapukkaherra olisi keksinyt lähteä omille teilleen kun aluella pörräsi crossipoikia ja niitä oli niin kiva jahdata... Poika löytyi makaamasta kuralammikosta vilvoittelemasta, tooooosi kiva laittaa haiseva koira autoon :( mutta koira ainakin onnellinen!
Juniori yritti kovasti lepytellä mukana olleita tyttöjä (4kk venäjänmustaterrieri ja 6v kultainennoutaja) mutta huonolla menestyksellä, "mustis" ei ymmärtänyt koskiskeluyrityksistä hölkäsenpöläystä vielä ja kultsu antoi hammasta kun tarpeeksi lähenteli joten mönkään meni ne treffiyritykset :( Noh jospa junnukin oppisi pian tavoille ja osaisi olla nätisti, tuntuu ihan aikuisten oikeesti välillä siltä että tuolla pojalla ei ole kaikki soutajat veneessä..
Ensi viikonloppuna olisi tarkoitus lähteä edellä mainitun "mustiksen" ja emännän kanssa katsomaan josko junnu ja mustis osaisi agilityradalla käyttäytyä, jännittää pikkasen koska tiedän mikä haloo tulee kun junnu näkee muita koiria, sillä katoaa korvat kokonaan ja se aloittaa kiljumiskonsertin.. poika kun ei osaa haukkua vaan kiljuu :( hui..

Että tälläinen viikonloppu, toivottavasti seuraava olisi parempi, minulle luvattu perjantai vapaapäiväksi eli pitkä viikonloppu tulossa ja manikyyri vielä vapaapäivää kruunaamaan, ihanaa sellaisessa en ole käynytkään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti