sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Kevättä ilmassa?

Ja taas sunnuntai?
Viikko hurahtaa vauhdilla ja nyt jo hiihtoloma tytöllä tulossa, vastahan oli joulu?
Tämä viikko ollut suhteellisen rauhallinen, pientä häslinkiä mutta muuten normiarkea, huomenna taas töihin.Tyttö saa mennä ex-naapurin luo hoitoon sillä väliin kun olen poissa, kiitokset siitä J! Täällä melkoisen huonosti lapsenvahteja tarjolla joten pakko yrittää keksiä paikkoja minne voi tytön viedä, mielestäni hän on liian pieni vielä ollakseen yksin kotona..

Suomeen ollaan muuten muuttamassa takaisin kesäkuun lopulla, todettiin isännän kanssa että mahdollisuudet viettää enemmän aikaa yhdessä on suuremmat kotosuomessa kun täällä, joten kun tytön koulu loppuu kesäkuun alussa meikäläinen pakkaa kamppeet kasaan ja lähdetään huristelemaan kohti pohjolaa :) En malta odottaa!
Hirmu paljon on vaan pakkaamista ja miettimistä, yhden koiran passi vielä puuttuu ja kuka ostais auton meiltä pois? Noh muutama viikko (?)vielä mieettimisaikaa :)

Aamulla iski koiranpentukuume kun luin kummitätini blogista että heillä oli syntynyt kuusi pientä karvapalleroa, ihanaa :) mutta olen päättänyt että kolme karvanaamaa on tällä hetkellä ihan tarpeeksi, joten odotetaan vielä hetken...

Tyttö pääsi hetki sitten pyöräilemään (joo joo, ei ole epätavallista suomessa että lapset pyöräilee, tiedetään mutta täällä se on melko hankalaa...) ja tyttö on ihan puhki, täällä kun nuo mäet on melko jyrkkiä ja pitää koettaa ajaa kieli keskellä suuta ajotiellä kun kunnon pyöräteitä ei ole kun rantakadulla. Kävelin koiran kanssa hissunkissun tytön perässä ja tuli ihan oikeasti kuuma, aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta ja tuuli puhaltaa lämpimästi,taitaa olla kevättä ilmassa, toisin kun kuulemma suomessa missä pakkasennötyksiä tehty tuon tuosta :) Kyllä se kevät sinnekin tulla jolkottaa kunhan kerkee, kunhan on ensiksi lämmittänyt Espanjan rannat turistikuntoon :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti