maanantai 31. tammikuuta 2011

Aavan meren tuolla puolen...

...jossakin on maa....

Niinpä, mutta mikä se maa seuraavaksi on? Toisaalta olisi kiva nähdä enemmän paikkoja mutta taas toisaalta olisi kiva muuttaa takaisin suomeen, kauhea ikävä iski tänään, varsinkin kun äitini oli laittanut yllätyspaketin postiin joka sisälsi herkkuja, juhlamokkaa suklaata ja salmiakkia, nams! kiitos Mamma!

Siinäpä pulma joka on ratkaistava melko pian,ja lainaan tässä kohtaa erään hyvän ystäväni sanoja " tää paikka on niin nähty, niin nähty" , ja kyl jämpti on näin!
Oletin silloin kun tänne reilu vuosi sitten muutimme että kun me suomalaiset olemme n.s kaukana kotoa, niin jollain tapaa pidämme kuitenkin yhtä mutta kantapään kautta sain oppia sen että väärässä olin... mikä pettymys..!
Mutta tämä vuosi täällä Espanjassa on myös opettanut meitä olemaan avarakatseisempia kaikelle /kaikille ja toivon että myös tyttö on oppinut ajasta jotakin jonka hän ehkä (toivottavasti) muistaa sitten vanhempana.

Sen tiedän että jos emme olisi tänne lähteneet niin isännällä olisi burnout tällä hetkellä ja sitten vanhana keinutuolissa olisi harmittanut, miksi emme lähteneet silloin kun oli mahdollisuus..?!

Espanja tulee aina olemaan erityisellä paikalla sydämessäni, pidän paikallisista ihmisistä ja ruoka on maittavaa,säät hippasen paremmat kun suomessa ja bussitkyydit halvempia mutta silti Suomi vie voiton :) kerran Pohojammaalta, aina Pohojanmaalta !

Juuh, että silviissiin tälle illalle,kiitos, anteeksi ja näkemiin !








1 kommentti:

  1. No, säät ei tästä voi paljon huonontua, ellette sitten seuraavaksi Siperiaan suuntaa, mutta minusta olisi kyllä kiva, jos palaisitte takaisin Suomeen ;)

    VastaaPoista