tiistai 25. tammikuuta 2011

Itku,potku raivari....

Voi elämä ja sen kevät, miten saa tytön ymmärtämään?

En tainnut edellisessä postauksessa kertoa että talouden miesvahvistus ajaa rekkaa euroopassa ja sehän meidän neitiä kismittää kovasti :(

Tyttö on täysin isin tyttö ja sen kyllä huomaa, jatkuvat itku-potku-raivarit jokapäiväisiä silloin kun isi ei ole paikalla, ja äidin hermot on riekaleina, olen täysin neuvoton, mitä minä teen?
Lahjonta,kiristys tai uhkailu ei toimi, nimimerkillä kokeiltu on :(
Kertokaa ihmeessä jos teillä on vinkkejä!

Espanjassa tänään samanlainen keli kun eilen, asteita sellaiset +9, eli tuulla tuivertaa ja sadetta ripottelee mutta eipä tuo haittaa kunhan pukee kunnolla päälle, kiitos suomen sadevaatteet ;) täällä ei oikeen ymmärretä "sadeulkoilua" joten kunnon sadevarusteita vaikea löytää.
Juniorihauvakin pääsi ulkoilemaan sadehaalarit päällä, pitäisi vaan löytää kunnon sadehattu (?onko sellaisia koirille?) tai sitten hupullinen haaalari kun koira vihaa kun vettä sataa sen pystykorviin. Lapukkaherra rakastaa vettä joten hälle tämä sadekeli ei tuota ongelmia mutta vanharouva on sen verran mukavuudenhaluinen että sateella ei viitsisi ulos mennä.

Voipi olla että viikonloppu onkin sitten oikea perheviikonloppu, isäntä soitteli että mahdollisesti pääsee reissusta kotona käymään, jippee !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti