lauantai 3. syyskuuta 2011

Voi rojekti sentäs..

Miksi aina pitää hakata päätä seinään monen monta kertaa ennenkun asiat menee niinkun pitää? Mulla just nyt sellanen "äääh" fiilis, tajusin vasta nyt monen päivän vääntämisen,kiroamisen ja perseelleen menneen ompeluyrityksen jälkeen että miten tuon sohvarojektin sitten toteutan, why oh why??, en tajunnut tuota aiemmin?? Olisin säästänyt neuloja,lankaa ja muutamat hermot..No helppoa olla jälkiviisas..!Ja tietty sitten kun tein tämän suurtakin suuremman oivalluksen niin värkit loppui kesken,ja tänään on lauantai eli the kauppa mistä värkkejä saa on huomenna kiini, blaah!

Tänään käytiin isän, äidin ja typyn kanssa tädin luona pikavisiitillä, haettiin se aiemmin mainitsemani kirjahylly ja nyt asennettuna oikeaan paikkaan se sopii kun nyrkki silmään,eli kannattava reissu. Käytiin samalla reissulla eräässä "isossa" kaupassa missä olen itsekin työskennellyt (eri paikkakunnalla vaan) ja mukaan sieltä tarttui kummisaappaat typylle, vanhat kun vuoti vettä sisään eli ei mitään hyötyä niistä enää.

Kotiin kun päästiin reissusta niin typy siivosi (minne laitan rastin??) omaa huonetta ja lähti sen jälkeen ulos leikkimään kavereiden kanssa ja  jossain vaiheessa Junnu päätti että hälle riittää tämä parvekkeella olo ja lähti karkumatkalle :( Junnuhan on kuuro joten iski kauhea huoli siitä miten pikkuisen käy jos lähtee autotielle seikkailemaan, ei muuta kun makkara taskun ja munamankelilla ajelemaan pitkin kylänraittia, ja kun junnua ei näkynyt lähimaisemissa käytiin vaihtamassa auto alle. Ajeltiin ympäri kylää kun teinit konsanaan mutta koiraa ei näkynyt missään, huoli sen kun kasvoi, mitä jos tollo on lähtenyt valtatielle seikkailemaan? Onneksi käytiin ystävän pihassa kertomassa tilanne ja ystävä perheineen lähti omalla autolla mukaan etsimään koiraa, löysivät sen melkein naapurista, ehjänä ja suht puhtaana!!!Luojan kiitos! Ja kiitos vielä kerran M, S ja A-vauva!Hädässä ystävät tunnetaan!! Loppu hyvin,kaikki hyvin!

Ja ensi viikolla meikäläinen aloittaa uuden harrastuksen, valokuvaus :) On ollut haaveissa kunnon kamera ja nyt vihdoin ilmestyi mahdollisuus ostaa edulliseen hintaan aivan oikea kamera, sellainen mistä olen jo kauan haaveillut!Amatööri kun oon voi kestää hetken ennenkun pääsen vehkeestä jyvälle mutta eiköhän se siitä! Jospa vaikka sais tännekin kuvia jossain vaiheessa, jää nähtäväksi!

Ei muuta tälle päivää, hasta luego!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti