lauantai 27. elokuuta 2011

Uusi koti :)

M A H T A V A A !!! nyt kaksi yötä jo nukuttu UUDESSA kodissa , ja voi että tämä paikka tuntuu ihan omalta! Tietty riittää vielä puuhattavaa ja huonekalujakin puuttuu mutta ai että meikäläinen tykkää,ja lujaa!
Täällä pystyy hengittämään, toisin kun edellisessä paikassa, siellä kun oli sen verran ahdasta että tuntui kun oltais oltu aina toistemme tiellä..No täällä on nyt toisin ja hyvä niin! Typy sai oma huoneen missä on vain ja ainoastaan sen omia tavaroita ja me saatiin isännän kanssa oma huone OMALLA KYLPPÄRILLÄ :) luksusta kerrakseen, en ole toista kolmiota suomessa nähnyt missä ois kaksi wc/suihkua!! Ja oma pikku piha, jonka meinaan aidoittaa joten koiratkin voi pitää irti takapihalla!!
Projektiahan täällä tietenkin on, se sohva pitäisi saada päällystettyä , verhoja tarttis saada ommeltua sekä ripustettua ja muutamia juttuja vielä mutta hiljaa hyvä tulee.
Kuulin tänään että tätini ja hänen mies on myös muuttamassa ja tarjosivat typylle kirjahyllyä, tulee ihan oikeasti tarpeeseen!
Kumma paikka tämä muuten, meillä televisio ei meinannut lähteä edellisessä paikassa käyntiin ja kun lähti niin todella hitaasti, mutta täällä menee heti napista painamalla??? outoa..
Ja täällä on tiskikone :) olen lapsellisen rakastunut tiskikoneeseen, edellisessä paikassa kun piti tiskata käsin, ja se on semmoinen puuha jota kartan kun ruttoa jos vain mahdollista.
Isäntä haki meille eilen myös pyykinpesukoneen joten nyt ei tartte enää anopilla ja äiteellä pestä vaan "saa" pestä ihan omalla koneella, josko meillä ois josku edes puhtaita sukkia nyt :)??

Typy onnellinen myös täällä, nyt se toive toteutui mikä hällä ollut siitä asti kun suomeen tultiin, että saa mennä pyörällä kouluun, ja joskus jopa yksin!! Tänään jo käytiin treenaamassa liikennesääntöjä ja koulumatkaa ja hyvin meni kunhan typy muistaa olla varovainen ja seurata muuta liikennettä!
Typystä vielä sen verran että on sitten ihme pentu, muutaman päivän paikkakunnalla asuttu ja ainoastaan tänään ollut ulkona leikkimässsä ja NYT jo kavereita!!!Ihanaa!! Ei kauaa nokka tuhise että uusia kavereita löytyy!? Miten nuo mukelot sen tekee???

1 kommentti: