tiistai 16. elokuuta 2011

Back to school!

Niin se koulu sitten alkoi ja tytsyä jännitti niin kovaa että aamulla heräs samoihin aikoihin mun kanssa eli jo kuudelta.. Oli ollut hauska päivä ja ope on ihana sanoi tytsy kysyttäessä..Kovasti oli jopa lukuintoa joten on ihan oikeasti tainnut olla hyvä päivä :)

Mulla työhaastattelu meni ihan jees, loppuviikosta tai viimmeistään ens viikolla pitäis kuulua jotain..jännitys tiivistyy, niin ja sekä tukka että kello oli hyvin ;)

Sisko-kultakin oli löytänyt tiensä "from the big city" tänne pohojanmaalle eilen, oli ihana nähdä taas pitkästä aikaa, systeri lähtee mun ja tytsyn mukana perjantaina etelään hakemaan isäntää kotio, jippeee, pitkästä aikaa tuo siippakin pääsee omaan sänkyyn mammimaan!! Tuskin maltan odottaa...mikä hieno synttärilahja.

Nyt alkoi sitten muuttokamojen kasaaminen urakalla, olin tänään yhteydessä huoltomieheen joka hoitaa tulevan asunnon asioita ja hän kertoi että asuntoon tehdään tällä hetkellä remonttia joka ei kauaa kestää ja kun valmis niin saan avaimet :) ei mene kuulemma kahta viikkoa joten päästään muuttamaan jo ennen kuun vaihdetta, jehuu!! Aloitin tuossa projektin tänään, revin sohvatyynyistä päällyset ja pesen huomenna, ompelen tarranauhat vetoketjujen sijaan ja teen muutaman uuden ja muhkean tyynyn vielä lisäksi, tarttis vaan sen sisuksen niihin istuintyynyihin löytää jostain?Kellään ideoita? Kamalaa tämä muuttaminen, kun tuota tavaraa kasaantuu aina?Pitääpä muuten muistaa soitella enollekin jossain vaiheessa jos saa peräkärryä lainaksi sitten muutos...MUISTA MUISTA...! :) (sanoo hän jolla muisti kun kanan lento :(  )

Illanjatkoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti