maanantai 15. elokuuta 2011

Työhaastattelu ja Harira-keittoa..

Nyt jännittää, huomenna työhaastattelu :) Kamalaa, miten pukeutua?, muistanko mainita kaiken oleellisen?, onko tukka hyvin entäs kello?? Hui...
No meni se kuinka tahansa niin olenpahan yrittänyt! Voi, onnistuisipa nyt tällä kertaa, helpottais huomattavasti arkea, uusi työ kun on maanantaista perjantaihin, toimistoaika ja työmatka sellaset 6 km, huomisesta alkaen (huomenna alkaa tytsyllä koulu) taas saa istua auton ratissa sellaiset 100km extraa päivisin parin viikon ajan,  pelkkä ajatuskin puuduttaa jo takapuolen. Saa sii nyt sitten huomenna ku mamman käy! Pitäkee peukut pystyssä!! :)

Tuo Harira-keitto on sitten ihan uusi tuttavuus, ei ole ennen vastaan tullut mutta tänään työmaalla työtoverilla hyvän näköistä keittoa eväänä, ja minä joka tunnetusti haluan ja tykkään kokeilla kaikkea uutta niin uteliaana jo selvitin mitä keittoon kuuluu... ja lista oli melko piiiiiitkä :)
Elikkäs tässä listaa :)
Naudan jauheliha (myös muu liha käy)
inkivääri, kurkuma,kaneli
(korianteri)persilja
mustapippuri,kikherne,suola
sipuli,tomaatti
tomaattipyree
vihreät linssit,rakettispagetti
kananmuna, ja tietty vettä..

Kuullostaa ehkä oudolle mutta ai että oli makoisaa, slurp.. Laitoin itse vannoutuneena valkosipulifriikkinä pari isoa kynttä vielä mukaan...
Selvittelin myös keiton alkuperää, on kuulemma Etelä-Saharassa ramada-ajan ruokaa, työkaveri kun on naimisissa sieltä olevan miekkosen kanssa. Naudan jauhelihaa keitossa käytetään sen takia että uskonto kieltää possunlihan mutta näin junttimaassa voi laittaa mitä lihaa itse haluaa. Olin hieman ennakkoluuloinen tuohon että keitossa käytetään kanelia ja inkivääriä mutta kumman hyvin sopii joukkoon, ja tuo kananmunan vatkaaminen mukaan lopussa meni ensin yli ymmärryksen mutta hyvin onnistui, eikä tullut munakokkelikeittoa :)

Jaahas, niinkun aiemmin jo kerroin niin huomenna alkaa arkinen aherrus tyttärelläkin, aikaiset aamut ja touhattavaa päivisin, milläköhän saa taas unirytmin käännettyä oikeinpäin? Kesä kun on mennyt kuinka sattuu tuon nukkumatin odottelun kanssa, ja aamuisin on saanut mennä takaisin nukkumaan mummulassa/fammulassa..Mahtaa olla raskaita päiviä näin alussa..Tänään piti käydä Tiimarissa hankintamatkalla,uudet kynät ja kumit sekä kansio,teroitin ja kontaktimuovia tuli ostettua ja niillä nyt toivottavasti pärjää hetken aikaa. Huomiset vaatteet pitäisi etsiä, ja laukku tietty pakata, mutta neiti ottaa melko rennosti, lähti heti kotiin päästyään ulos leikkimään... höh..Eipä ressiä ainakaan vielä pukkaa :)

.... että silleesti...

1 kommentti:

  1. Pitelen peukkuja ja varpaitakin pystyssä, että saat sen homman :)

    VastaaPoista