lauantai 13. elokuuta 2011

Uuret klasit ja kangaskauppa..

Jep, uuret klasit on nyt tilattu :) ja vieläkin edulliseen 5 euron postimaksuhintaan!!Kerrankin oli arpaonnea kun lensway.fi arpoi tuossa torstaina 1000 paria kakkuloita, piti torstaina klo 12  painaa linkistä "tämä" ja laittaa nimi sinne, ja sitten vain odotella josko se onnetar suosisi.. Ja niinhän siinä kävi että meitsi voitti :)

Kangaskauppa otsikossa johtunee siitä että päätin eilen hetken mielijohteesta että teen uudet sekä istuintyynyt että koristetyynyt meidän "hieman" kärsineeseen sohvaan (lapukkaherra päätti muutama vuosi sitten laittaa divaaniosan uuteen uskoon...) ja käytiin tytsyn kanssa tänään kangaskaupassa, mutta meinasin saada ylismääräisen sydämentykytysjärkytyshepulin kun kuulin sohvakankaiden hinnan, 26 eskoa METRI...uuubeibee... tulipa tenkkapåå, ja päädyin siihen tulokseen että pesen vanhat kankaat ja otan rikkinäiset vetoketjut pois, korvaan vetskarit tarranauhalla ja ompelen muutaman tyynyn halvemmasta kankaasta selkänojaan. Että silleesti...

Voi räkä.. tytsy saanut lenssun eli flunssan eli räkätaudin, ja voi jeesus tuota mekkalaa, mutta saapa tytsy tällä kertaa kyllä syyttää itseänsä, meni sitten uimaan kiellosta huolimatta :(  Ja uimisesta puheen ollen, käytiin anopin ja tytsyn kanssa koirat uittamassa, ja kumma kyllä junnu oli ekana vedessä, se joka on karttanut vettä kun ruttoa. Lapukka otti uintihommat melko rauhallisesti, mitä nyt pieniä riemuhyppyjä vedessä ja turkin ravisteluja sitten emännän jaloissa :) Mutta tais olla poijilla hauskaa kun nyt molempia nukuttaa makeasti!
Ihan mukava päätös muuten niin tylsälle päivälle, töissä olin iltavuorossa ja huomenna pitää mennä taas mummuja hoivailemaan.

Mukavaa lauantai-illan jatkoa!

1 kommentti:

  1. Onnea uusille klaseille. Toivottavasti eivät päädy kenenkään nelijalkaisen puruleluksi.

    VastaaPoista