sunnuntai 7. elokuuta 2011

Vettä tulee kun Esterin.....

Että sellanen viikonloppu tosiaan, vettä satanut miltei koko viikonlopun,eilisessä työvurossa joutui käymään kotona vaihtamassa housut ja kengät kun alkoi kosteus kiipeämään polvia myöden :( No tänään työvuoro meni ilman sadetta joten siinä suhteessa ihan ok päivä.
Anoppikin kotiutui viikon reissusta tuossa pe-la välisenä yönä joten tytsy sai pikkasen vaihtelua hoitopaikkaan kun sai olla päivän mumman kanssa taas. Mutta taitaa olla tytsyllä joku varhaismurkkuikä kun jatkuvasti tinttaa? mikään ei ole ikinä hyvä ja korvat on ilmeisesti tippunu jonnekin matkan varrelle kun ei meinaa kuulla mitään.. onko vinkkejä miten sais pidettyä hermot kurissa itsellä tuon " neitikaheksanveetiettääjaosaakaikestakaiken" kanssa? Lahjonta, kiristy ja uhkailu kun ei vieläkään tepsi tässä firmassa  :(  huhheijaa, mitäköhän se on sitten muutaman vuoden päästä kun se oikae murkkuikä alkaa? Apuva..

Ja sitten tietty aiheeseen josta lupasin jo aiemmin rapotoida ;) Nuevo Coche ! eli meidän uus menopeli... kotiutui torstaina ja on ruma kun piru itte mutta kulkee kun höyryveturi ja sehän on pääasia! Eli ihan hyvät kaupat mielestäni tein, pientä remppaa joutuu tekemään mutta onpahan sellainen menopeli joka ei aivan heti jätä pulaan.

Ja sitten ihan asiasta nakkimakkaraan, vitsit olipa hyvää vispipuuroa! On tehnyt vispipuuroa mieli jo viikon kun katselin meidän asiakasta joka hyvin tyytyväisen näköisenä veteli vispipuuroa ääntä kohti, ja nyt sain aikaiseksi ite tehdä herkkua :) paitsi että tein punasista viinimarjoista enkä puolukoista, eipä se niin nuukaa ole :) Pääasia että on hjyvaa :)

Eniwei, nyt lähden saunomaan joten palataan asiaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti