keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Minne aika rientää?

siinäpä kysymys..

Soittivat eilen kesätyöpaikan rekrystä että voisinko tulla töihin muutamaksi päiväksi ja minähän menin, mutta en tiedä, meinaa väsyttää ja vi...ttaa koko homma, samaa kakkaa ja vielä samassa paketissa! Noh pari päivää jaksaa vaikka päällä seisten, saahan siitä nyt muutaman euron.

Nyt kun on taas mennyt tuli takapuolen alla nämä pari päivää niin tuntuu siltä ettei mitään ole saanut aikaiseksi, koirat aivan ihmeissään taas kun mamma ei ole kotona pyjamassa hiihtelemässä puoleen päivään ja muksu kiukkuinen kun joutuu kerhossa olemaan iltapäivät, joten olen todennut että vuorotyö ei ole perheellisen (ja koirallisen) hommaa!
Se työpaikka minne hain ja jonka haastattelusta jäi hjyva fiilis meni yllätys yllätys toiselle henkilölle     :(    MIKÄ MÄTTÄÄ MUN HAKEMUKSISSA???


Ja taas on vettä satanu melkeen koko päivän, aamulla kun kello soi 05.20 kuuntelin hetken korvat höröllä kun sade löi peltikattoon, ensimmäinen järkevä ajatus vällyjen välistä oli ; "Taidetaan koiruuksien kanssa kastua kunnolla", mutta yllätys oli iloinen kun 05.28 sade loppui ja päästiin kuivina ulkoilemaan! :) Jotain hyvää tässäkin päivässä :)

Koetin saada kuvaa kaatosateesta mutta enpä onnistunut kovin hyvin....
Miksi vesisateen kuvaaminen on niin hankalaa?





Hasta Luego!

1 kommentti:

  1. No, voi kökkö, sitä työpaikkajuttua. Toivottavasti pian löytyy jotain muuta. Edellisessä paikassa ainakin tykkäsivät niin, että pyysivät uudestaan :)

    VastaaPoista