perjantai 30. syyskuuta 2011

IIISO VÄSY..

Vihdoinkin viikonloppu!
Aloittelijalle kaikki on hankalaa mutta en kyllä uskonut että olis tuollainen päivä eilen kun aamulla nousin sängystä. Töihin kun raahustin sain kuulla että meitä on paikalla vain kolme ( 5 hlöä yleensä ainakin vuorossa) ihmistä ja asiakkaita sellaiset kolmekymmentäjotain, jehuu, viiden minuutin tauon kerkesin pitää ja sen vietin ärrällä pikakaffeella...Pikkasen kiirusta siis on pitänyt..! mutta mielummin touhotan työpäivän kun istun ja pyörittelen peukaloita, pysyy mieli virkeänä kun pientä ressinpoikasta ilmassa :) Tänään oli sitten samanlainen päivä ja taas jäi tauot pitämättä :(

Työ on periaatteessa samaa mitä olen tehnyt kesän eli kotipalvelua mutta firma on eri ja tosiaan ens viikolla siirryn talon sisäiseen palveluun, eli avustajaksi vammaispalveluun, toivottavasti siellä olis mahdollista pitää edes kahvitauko kesken päivän :) Mutta hauskaa on ollut ja toivon mukaan jatkuu samalla tavalla! :)

Sunnuntaina ois leivontapäivä, äiti tilasi piirakkaa ja hyydykekakkua mukaan töihin kun jää lomille ja meikäläisen piirakka on kuulemma niin hyvää jotta sitä voi muillekin tarjota :D  JA MAANANTAINA TULEE RAKAS KOTIO !!!!!

Koiruudet sopeutunu yllättävän hyvin siihen että oon taas töissä päivät, mitään ei ole rikottu ( vielä...) ja kaikki kolme jää rauhassa makailemaan kun laitan takin ja kengät päälle. Hyvä niin, pelkäsin että ainakin junnu saa hepulin uudessa paikassa ja alkaa tuhota tapetteja mutta ehkä sekin tuntee olonsa kotoisaksi täällä ja on päättänyt olla kiltti poika ;) ??

syksyä..

Muikean mukavaa viikonloppua!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti