sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Aurinkoista sunnuntai-päivää!

Selvästi hyvä päivä tänään :) Anoppi oli yötä ja syötiin eilen jälleen rapuja, ja nyt täytyy sanoa että oli MUY BUENO!Innostuin vielä leipomaan joten saatiin vielä tuoretta leipää lisukkeeksi, slurps!
Aamupäivällä hain rakkaan "pikku-mummun" meille lounaalle sekä kakku-kahville, siinä samassa äitee ja isä kurvasi moottoripyörällä pihaan ja saivat myös kaffeet. Illalla vielä yksi "kattaus", tytsän kummisetä ja täti tulee pitkästä aikaa käymään meillä,  kivaaa! Tytsällä koulutehtävänä kirjoittaa "minun ystävä-runo" ja runo kertoo kummisedästä :) mistä lie keksi sen idean? Taitaa tytsällä ollut kova ikävä kun harvoin nähdään :)

Tytsän runo :

T...
T on kiva
T osaa tehdä temppuja
T on minun ystäväni ja kummisetä
T tekee tatuointeja
Sellainen on T...

Aikasen hyvä kahdeksanvuotiaalta, vai mitä?  (~sniff~ pyyhkii silmäkulmiaan ylpeydestä! )

Huomenna aamulla herätys ennen possunpieremää,seitsemältä meikäläinen ilmoittautuu paikallisen kotipalvelun jäseneksi, huh taitaa olla taas väsy huomenna illalla kun nyt on kaks viikkoa saanut päikkäreitä nauttia kesken päivän ja vetelehtiä yökkäreissä päivällä..Noh pakkohan sitä on taas ryhdistäytyä, tää peli ei vetele, piste!
Jaa-aa jos ottais kameran mukaan ja menis hetkeksi ulos leikkimään paparazzia, kun on niin kaunis kelikin, pitää ottaa talteen nämä aurinkoiset päivät niin kauan kun niitä on..
Mukavaa sunnuntai-päivänjatkoa kaikille!

Syksyn värejä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti