lauantai 10. syyskuuta 2011

Nalle Puh ja möhköfantti..

..tulee telkkarista tällä hetkellä ja kyllä on hyvin tehty leffa, lutuisia kavereita möhköfantista nalleen :)
Tytsä lähti kouluun (yes, tänään on lauantai, en laittanut vahingossa häntä sinne vaan koululla teemapäivä) ja soitti itku kurkussa että minne laittaa puhelimen tunnin ajaksi (yleensä puhelin laukussa mutta nyt laukku jäi kotiin) ..

Tänään tarttis saada jotain aikaiseksikin, imuroin ja pesin kyllä lattiat eilen mutta tänään taas täällä on sen näköistä ettei imuria olis koskaan käytettykään :( pitääpä hakea jostain sellainen kurasiepparimatto tuonne eteiseen jospa se hiukan estäis sitä hiekkaa tulemasta sänkyyn asti?

Uff, mikä haju, pakko vissiin mennä käyttämään junnu pihalla,sen verran katkera haju kun toinen tuhnuttelee :(  Miten noin pienestä koirasta voikin irrota tuollainen lem`juu? :D

Kävin eilen paikallisessa kotipalvelutoimistossa kyselemässä töitä (sopimus edellisessä paikassa loppui elokuun lopulla) mutta eipä heillä ollut oikeastaan mitään tarjottavaa, maanantaina menen yhdeksi päiväksi jonkun riesaksi ( :) ) katsomaan miten täälläpäin hoidetaan mummelit ja vaarit. (sorry vaan sille joka joutuu mua mukanaan repimään!). Torstaina olis sitten "the haastattelu" mitä olen odottanut, soittivat paikasta viikolla! Peukut kynerpäitä myöden ristiin , everyone! On muuten tylsää olla työtön vaikkakin nämä pari viikkoa "lomailua" on tehnyt ihan gutaa! :)

Haisuli...

Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti