torstai 22. syyskuuta 2011

Kaukosäädin hukassa

Miksi ja miten meillä aina on joku hukassa? Tänään oli kaukosäätimen vuoro mennä mystisesti piiloon, eilen oli simkortin pinkoodi hukassa, sitä edellisenä päivänä taisi olla jommankumman villasukat.. Hajamielisiä?ai miten niin ? :) Onneks ei ole vielä (huom!!) käynyt niin kun aikoinaan kävi liberon vaippamainoksessa, vanhemmat (lue vanhempi) unohti lapsensa tienreunalle turvakaukaloon istumaan ja lähti itse ajamaan autolla :) Onneks sentäs meillä typy on jo sen verran vanha että osaa vaikka soittaa jos sattuu että "unohtuu" :)

Asiasta ihan nakkimakkaraan, onpas outoa toimintaa kansaneläkelaitoksella, tänään postilaatikossa nökötti Eurooppalainen sairasvakuutuskortti???Öh, en ole menossa ulkomaille nyt asumaan ja kyseisellä kortilla ei täällä suomessa tee yhtään mitään joten mikäköhän mahtaa olla ajatuksena tässä? Tavallinen kela-kortti olisi enemmän kun tervetullut postilaatikkoon kun jostain syystä oma on HUKASSA :D muhahahaa!!! Voihan tämä korttijuttu johtua meidän monista muutoistakin mutta viimmeisin(kin) muutto on asianmukaisesti ilmoitettu sekä maistraattiin että postiin joten heillä pitäisi olla kaikki tiedot ajantasalla, jos ne ei ole menny HUKKAAN? Hehhe, tänään hukataan kaikkea mahdollista,saapa nähdä minkä hävitän/unohdan  seuraavaksi? Itseni tai lapseni? hui kamala ajatus!

No se siitä, yleensähän sanonta kuuluu " He som int ji stuli,hittas nou" eli vapaasti suomennenttuna       " kaikki mikä ei ole varastettu, löytyy kyllä" pitää kyllä yleensä paikkansa.

Huomenna viimmeinen työpäivä tältä erää, ihan mukavaa on ollut taas hoidella mummuja päivät mutta jostain syystä nämä muutama päivä on tuntunut älyttömän raskaille, ja johtunee mitä luultavemmin siitä että.... päikkärit jäänyt ottamatta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti