torstai 6. joulukuuta 2012

6.12.2012

Hyvää Itsenäisyyspäivää kansalaiset, medbörgare!

Mukavaa kun on keskellä viikkoa vapaata mutta tiiättekste mitä? MUA AHRISTAAAA!
Tänään on sellainen päivä että sydäntä puristaa,tuntuu ettei saa henkeä ja itkettää vaan, kaikki on kyllä jotenkuten kunnossa, muutto meni kivuttomasti ja jopa aurinko paistaa mutta ihan oikeesti, voisin tehdä niinkun karhut tähän aikaan vuodesta,mennä talviunille ja herätä vasta siinä maaliskuun alussa.

Enää pari viikkoa neidin joululoman alkuun ja kolmisen viikkoa jouluaattoon, menee aika hippasen liian nopeasti, ja täällä aurinkorannikolla ei ole joulufiiliksestä tietoakaan, ainakaan mulla :( toivottavasti kaikki kääntyy edes kerran oikeinpäin ja pystytään viettämään rauhallinen joulu perheen kesken! Terkkuja vaan sille joka tuolla ylhäällä meitä valvoo!

Neiti lähtee iltapäivällä kaverin luo hetkeksi leikkimään ja mitä tekee silloin tämä mamma? noh aikas helppo arvata, eli lasi viiniä ja tv-kaistalta csi-miami pyörimään, siitä on rauhallinen oma hetki tehty :)

Tällä kertaa tälläinen vuodatus, pitäkää lippu (kirjaimellisesti tänään) korkealla ja salko suorassa!




1 kommentti:

  1. Hyvää itteppäisyyspäivää sinnekin..Paistaa se aurinko vielä Aurinkorannikollekin...tai ainakin kuulemma risukasaan. Toivottavasti aharistus hellittää ja asiat lähtevät rullaamaan hyvään suuntaan.

    VastaaPoista