maanantai 19. marraskuuta 2012

Korvamato :)

Voi herra isä että on huono biisi, niin huono että on melkein hyvä :) Jää soimaan moneksi päiväksi päähän eikä lähde millään pois, siitä taitaa olla tullut nimitys "korvamato" ? (vaiko kuinka Marjo.M?)

Huh, pesin tänään asunnon seiniä leijalla (täkäläinen kloriitti joka kuulemma tehoaa kaikkeen homeesta vessanpyttyihin) kun meillä olohuoneessa tv-tason tausta ihan mustan homeen peitossa, urk.nyt vuotaa nenästä verta joten tais olla melko tujua tavaraa??!!. ja vuokraemäntä (juu-juu se sama joka oli niin ihana alussa, eli kaikki sopi jne..) periaatteessa syyttää meitä siitä että asunnossa on hometta (ei suoraan vaan rivien välistä voi lukea..) emme ole kuulemma tuulettaneet kunnolla?!?.. ÖÖÖH, tota HALOO PAHVI!!!! en minä voi jättää asunnon ovia ja ikkunoita auki kun ollaan poissa kotoa, ensinnäkin TÄÄ ON ESPANJAA JOKA ON ASUNTOVARKAITTEN PARATIISI ja toiseksi Luca-kuunpoika on yksin kotona ja en halua että sille käy samoin kun edesmenneelle Nitrolle, eli tippuu parvekkeelta alas, sen verran utelias tämäkin kaveri että keksii kyllä keinon millä pääsee tarkastelemaan maailmaa korkeammalta :(
Noh, muutto edessä kuun vaihteessa kun ystävät lähtee olosuhteiden pakosta suomeen, ja me muutetaan heidän rivitaloon, ihunaa :) on oma pikku "uima-allaskin" :) ja siellä EI ole hometta :)niin ja se on pois kaupungista!! Neitiyhdeksänvee ilmeisesti reagoi homeeseen kun kauhea yskä tullu nyt viimme päivinä (ja home paljastunut nyt vasta, ei ollut silloin kun tänne muutettiin mutta nyt ollut sen verran paljon sateita täällä että kosteus kasvattanut hometta joka nurkkaan, yök..) joten ihan hyvä että päästään muuttamaan pian ettei neidillä mikään pöpö aiheuta mitään kroonista "taatia" !

Jep, mutta nyt ois vissiin aika mennä houkuttelemaan Nukku-Masaa kylään, huomenna taas normaali arkipäivä, joten palataan potalle :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti