sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Enkeleitä, onko heitä?

En yleensä usko että "tuolla ylhäällä" on joku mutta nyt on pakko myöntää että ON SIELLÄ JOKU koska eilen tapahtui sellainen juttu mikä vieläkin hymyilyttää :)
Henkilöt A ja B pelasti päivän ehdottamalla yhtä diiliä joka johti siihen että yksi ISO ongelma joka on aiheuttanut unettomia öitä, ahdistusta ja masennusta ratkesi parhaalla mahdollisella tavalla! Tuhannet kiitokset!
Eli joo, alkoi se aurinko pilkahtelemaan täällä risukasassakin ja toivon mukaan pystyn myös omalla panoksella hoitaa diilin taas heille mieluisella tavalla kunnialla läpi, saa sii!

Ja sitten muihin aiheisiin..

Tänään oli työpäivä vaikka sunnuntai onkin mutta täällä kun ei päivillä ole mitään väliä niin tehdään töitä silloin kun niitä on, neiti oli mukana seuraneitinä ja taas sai mamma olla ylpeä lapsestaan, hienosti laps käyttäytyi vaikka täysin outoja ihmisiä paikassa olikin :) Jeei!
Nyt neiti makoilee kylpyammeessa ja kohta on iltapalan ja nukkumatin aika, huomenna taas maanantai ja koulupäivä, viimmeinen kouluviikko alkaa ja lauantaina illalla on Los Bolichesin kirkossa joulujuhlat jota mielenkiinnolla odotan, viimme kerralla kun täällä asusteltiin niin jäi joulujuhlat kokematta kun lähdettiin samana päivänä suomeen joulunviettoon, tänä vuonna matkustetaan vasta viikkoa myöhemmin kun työt pitää ensin hoitaa alta pois.
Luca-kuunpoika pääsee mukaan suomeen ja voin kuvitella että pojulla on kylmä, pikkuinen kun on vasta vajaat neljä kuukautta vanha eli pentuturkki on vielä ja toiseksi kuten olen jossain edellisessä postauksessa maininnut niin täkäläisillä koiruuksillahan ei ole samanlaista pohjavillaa kun pohjoismaalaisilla tovereillaan. Taitaa tulla käynti Mr Kinkkiselle (kiinakauppaan) haalariostoksille ennen lentoa :) Pipohan löytyy jo, muistatte varmaan kun Juniorille kudoin sellaisen :)

Nyt on mentävä ruokkimaan hurttikaiset ( juuu-uu, niitä on tällä hetkellä kaksi, yksi oma ja toinen lainassa helmikuuhun asti) sitten iltapissille ja nukkumaan että jaksaa huomenna arkista aherrusta.
Hasta Luego ja voikaa hyvin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti