maanantai 17. joulukuuta 2012

Ei itkeä saa, ei meluta saa...

Joku voi tulla ikkunan taa...
Mitäs teille kuuluu?
Enää kuulkaas muutama päivä niin meikäläiset (typy ja määää) lähdetään Suomeen joulun viettoon :) Isäntä lähti jo edeltä rekalla kohti pohjoista ja tavataan sitten viimmeistään sunnuntaina lumisessa suomen maassa.
Typyllä alkoi lauantai-illalla klo 22.45 joululoma pienten kohelluksien jälkeen, joulukirkko oli varattu klo 21 Los Bolichesissa ja kun sellaiset parisataa suomalaista odottelivat kirkkoon pääsyä tulikin rehtorilta ilmoitus että kirkko onkin tuplabuukattu eli ei auta muu kun lähteä koululle ja improvisoida juhlat liikunta"katoksessa", jeei, taas niin tyypillistä suomalaisten toimintaa täällä. Typyn todistus oli ainakin hyvä, positiivinen yllätys :) ja 7.1 alkaa vasta arkinen kouluaherrus taas joten kolme kokonaista viikkoa saa vaan olla ja möllöttää!
Paljon on tälle viikolle tekemistä, työt kasaantuu kaikki ja nopeaan tahtiin tarttee tehdä kaikki pois ennen lomaa, joten kiirettä piisaa, mutta taas toisaalta hyvä että on paljon tekemistä niin aikakin menee nopeasti :)

(Edit klo 17.50 taas tuli muutos meidän suunnnitelmiin mutta eiköhän tästäkin selvitä..strömsöö mene sinne minne aurinko ei koskaan paista, ei nää hommat mee koskaan niinkun pitäis...)

Eilen käytiin ajelemassa paikallisjunalla :D oli mielenkiintoinen kokemus ja täytyy sanoa että oli näppärää , liput lippuautomaatista 1,65 e/kpl kiitos, astu junaan, ajoa 2 minuuttia ja perillä, wow! eli tästä lähtien kun tarttee lähteä "kylille" niin me mennään renfellä, lauantainakin ajatus mennä lentokentälle k.o kulkuneuvolla, lipun hinta kun on 1,90e ja taksi maksaa täältä noin 50,00e, ja juna kun pysähtyy suoraan kentälle, eipä helpompaa vois olla!

Mutta eipä tässä sen kummempaa tälle päivälle, tarttee vissiin ruveta pyykkäämään pikkuisen jotta on matkaksi edes jotain puhdasta päällepantavaa, ja laukkuakin pitäis vissiin ruveta ottamaan esille/pakkaamaan.
Mukavaa maanantai-illan jatkoa, palataan asiaan!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti