keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Päin persettä..

Niih... on tää suomen touhu tietyissä asioissa ihan päin prinkkalaa,mutta sille ei mahda mittään, mutta pikkasen mieltä kohentaa sätkyposti minkä just lähetin kahdelle ihmiselle, toivon mukaan niillä edes muutama soutaja kanootissa reagois edes pikkasen!! Toivossa hyvä elää sanoi lapamato :)

No niin se siitä, aamu alkoi kylmästi, auton ikkunat ihan umpijäässä, ei auttanut kun laittaa rouske käyntiin hiukka aiemmin että edes eteensä näkis, plääh..vihaan ikkunoiden krapailua, turhaa ajanhaaskausta mutta minkäs teet? aamulla kun töissä pitää jo olla kello seittemänreikäleipä.

Työ, niin se on ollut ihan mielenkiintoinen kokemus tähän asti,tänään olin ensimmäistä kertaa yksin "ketjussa" tarkoittaen että oli "omia" asiakkaita määrätty määrä hoidettavana, ja palautteen perusteella kukaan ei ole ainakaan huonoa palvelua saanut! Mutta kyllä jalat tuntui kieltämättä spagetilta ja käsiä hikoili kun ensimmäisen asiakkaan oven takana koputtelin :) Onneksi henkilöt ovat ottaneet hyvin uuden naaman vastaan ja osaavat tälläiselle maalaistollolle kertoa mitä tehdään ja miten tehdään, koska jos kukaan ei neuvoisi niin meikäläinen ois n.s "kusi sukassa" :) Työtoverit (haa kuulostipa jotenkin "venäläiselle") on ollu tähän asti hiukka harvasanaisia tehtävien suhteen mutta kun tarpeeksi kauan heitä  piirittää niin johan on asiat saatu selvitettyä.
Summa summarum, työ on mukavaa ja kaverit ihan jees joten jatketaan harjoituksia.

Jotain positiivista sentäs tälle päivälle, kävin juttelemassa meidän työvuorolistavastaavan (en tiedä oikeaa titteliä rouvalle joten olkoon nyt noin pitkä nimike..) kanssa tänään josko olisi mahdollista saada välipäivät vapaaksi, meitin perheellä on nääs suunnitelmissa lähteä morjestamaan tuttuja epsanjan auringon alle eli lähdetään käymään siellä "toisessa kotimaassa" jos vaan saadaan kaikille koiruuksille hoitopaikat (tällä hetkellä kahdelle jo paikat mutta Junnu vielä ilman ) ja sitä kuuluisaa kahisevaa on tarpeeksi (ai, niin joo eihän sitä koskaan oo mutta..) Reissua siis odotellessa! :)

Arvaa auto?
Eiköhän tässä tarpeeksi vuodatusta tälle päivälle!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti