keskiviikko 26. lokakuuta 2011

How hard can it be?

Jos paikasta A ottaa vakuutuksen mutta huomaakin että paikka B myy huomattavasti halvemmalla, tottakai vaihdat eikö vain? Noh tämmöinen tuli tehtyä ja asia oli kuulemma kunnossa, yeah right?! Tänään postilaatikkoon tulla tömähti kirje paikasta A missä se kallis vakuutumaksu nyt sitten irvisteli, maksua vaille, WTF?????
Soitto paikkaan B, mikä mättää?Kun neitokainen kyseisessä B yhtiössä vielä vakuutteli naama peruslukemilla että kaikki on ok aiemmin, vakuutusmaksun ensimmäinen maksu tulee postissa parin kuukauden sisällä. JUUUU-UUU...
Vastaus, "se on teidän asia,ette ole toimittaneet lomaketta Ö, bla bla bla.." Siihen kommentti" voi perkele" ja täti kakistelee toisessa päässä; " hui,mitä kieltä, saako puhelun nauhoittaa?" NO EI TOD!!!! ööh, miksi pitäis nauhoittaa???No comprendo..

Miksi, oi miksi kaikki pitää mennä vaikeimman kautta ?Vakuutusasia käytiin paikan päällä hoitamassa jotta se olisi SELVÄ mutta ei, ei täällä voi mikään mennä niinkun Strömsössä, aina pitää vääntää rautalangasta tai peräti ratakiskosta että menee perille :( Voi kilin ki... ja kaikkea muuta rumaa mitä en tänne viitsi laittaa!
Kiukututtaa sen verran lujaa että tukkakin seisoo päässä, prkl...
Jeba, tarttee vissiin hengittää välillä, ettei aivot kuumene liikaa :)

Sellainen päivä tänään..

Huomenna kumminkin mukava päivä tulossa, anoppi hakee typyn koulusta ja lupasi silleen puoliksi että kokkaa ruokaa täällä, arkielämän luksusta, lapsenlikka ja kokki samassa paketissa :) Mitäköhän herkkua sitä ruuaksi tilais? ;)

Ja päivän päätteeksi pieni piristys :)


ai mitenniin, meitä ei huomata? :)

Tarttisko jonkun vääntää noillekin ratakiskosta miten yllätyshyökkäys tehdään :) ???






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti