sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Liian vähän tekemistä?

Vissiin, kun piti leikkurilla leikata hiukset lyhkääseks :) permanentti pois kun aina takussa, ja nyt o melko kynityn näköönen :) puudelista nakukoiraan, hehhe.. Huomenna on sit pipopäivä :) No eii, eiköhän tähänkin totu..Ja uskon että joku vielä armahtaa (vink vink M :) ) ja leikkaa mun hiukset siedettävän näkööseks!väriä vaan lisää niin johan kelepaa!!

No se siitä..

Viikonloppu tuli ja meni, perjantaina löhöiltiin kotosalla, ja eilen käytiin vanhemmilla minne tätikin ilmestyi míehensä kanssa piiiiitkästä aikaa, eli pari kärpästä samalla iskulla kun kaikkien kuulumiset sai samassa paikassa kuulla.
Jos aamupäivä meni mukavissa merkeissä niin iltapäivä sitten ei mennyt, kaupungista kotiin ajellessa isäntä pyysi kääntymään ja ajamaan terveyskeskukseen kun "kohtaus" iski päälle, eli selkä ja vatsa kramppaa ja koko mies vetää ihan valkoiseksi :( Ajeltiin sitten terkkarille ja mies pistettiin heti makuuasentoon, lääkäri paikalle,piikki persposkeen ja parin tunnin jälkeen kotiin, se siitä, mutta minkäälaista infoa että mikä vaiva tämä on, sitä ei saatu :( Tämä oli jo neljäs keikka sairaalaan/terkkariin saman asian takia ja vieläkään kukaan ei osaa/tiedä/halua/viitsi kertoa/selvittää mikä on???Gastroskopia ja ultra ei antanut mitään vastauksia nekään... :( Outoa toimintaa!!

Että sellaista tälle viikonlopulle!







1 kommentti:

  1. Kuulostaa kovasti sappivaivoilta nuo teidän isännän kohtaukset. Minultakaan ei löytynyt mitään ultrassa ja tähystyksessä, mutta sitten kun sappirakko leikattiin, sieltä löytyi paha tulehdus ja iso kivi..Toivottavasti apu löytyy. Ei ole kivaa tuommoinen. Kipu voi olla aika hmm... messevää..

    Tuo sinun parturointi-inspiraatiosi sen sijaan kuulostaa vekkulilta. Saattavat ne töissä hiukan hämmästellä ;-)

    VastaaPoista