torstai 27. lokakuuta 2011

Nyt on käyrä korkealla..

Ketuttaa!
...taas..
Eikö Suomessa osata liikennesääntöjä?
Jalankulkijaa ei kunnioiteta pätkääkään (ainakaan meidän kylällä) ja tuntuu että joka toinen kuljettaja on ilmeisesti saanut ajolupansa kindermunasta tai bingovoittona?!Käytiin kävellen h.hallissa ja suojatietä ylittäessä volvo-mummeli meinasi ajaa kengät jalasta, perkele..Seuraavalla kerralla on klommo autonkyljessä, se on ihan saletti! Niih..
Onneksi typy tuli perässä, eikä vipeltänyt edellä niinkun yleensä!
Ja toinen juttu on sitten rattijuopot, aivan eri kastia kun muut kuskit, täälläkin kylällä viimme viikon torstaina joku torvelo oli 2,7 promillen tuiskeessa ajanut liikennemerkin kumoon JUURI SUOJATIEN kohdalla!!!ONNEKSI oli syysloma ja muksut vähemmän liikenteessä, joten kukaan ei jäänyt alle, ja sinivuokot sai retaleen paikallisen ässän pihassa kiinni. Juuuhuuu...
Entäs nopeusrajoitukset? Keskellä keskustaa kaahataan tuhatta ja sataa ja siten maantiellä körrötellään kuuttakymppiä satasen alueella?Ei mee jakeluun!Suomen tiet on suurimmaksi osaksi tasaisia ja hyväkuntoisia maanteitä joilla hyvin ja turvallisesti voi ajaa nopeusrajotusten mukaan, joten jos ei voi/pysty/kykene/uskalla ajaa niin PYSYY SITTEN POIS MAANTIELTÄ!
No juu, nyt meni ehkä pikkasen korkealta ja kovaa, enkä edes itse ole mikään täydellinen kuljettaja,teen varmasti myös virheitä liikenteessä, mutta jotenkin vaan kauppareissun volvo-mumski pisti miettimään näitä asioita ja nostatti v-käyrän meleko korkealle, kiitos ja anteeksi..

P.s :) Tehtiin typyn kanssa tänään vuoden ensimmäiset joulutortut, hih.. Ai miten niin liian aikaisin? Meidän pihassa yhdessä asunnossa ikkunassa on loistanut joulutähti tai joku muu sellainen härpäke jo elokuun lopulta, joten...
P.p.s Ketuttaa vieläkin..
P.p.p.s Jotain muutakin hyvää tälle päivälle joka sai "paukuttelemaan henkseleitä" , eräs asiakas kehui mua ; sanoi että sovin hyvin tuohon työhön ja olen reipas :) Lämmitti kovasti!

Kiitos, anteeksi ja palataan potalle!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti