sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Nuestra Dia en fotos :)

Juuh, mukava viikonloppu takana ja paljon kivaa onkin näihin päiviin mahtunut. Eilinen päivä oli paras pitkään aikaan joten ajattelin laittaa muutaman kuvan siitä mitä touhattiin :)
Aamulla noustiin ajoissa ylös, hoidettiin koirat ja lähdettiin kaupunkiin täältä :
Eli Torreblancan juna-asemalta ja perillä oltiin kaupungilla neljä minuuttia myöhemmin, kätevää eikö totta?
Noh perillä mentiin käymään tälläisessä paikassa:

Ja kaikki ymmärtää että kyseessä on aamupalapaikka, neiti syö paikallista herkkua "Churros con chocolate" (munkkitankoja dipattuna paksuun kaakaohun), isännän kanssa syötiin täytetyt leivät ja hyvää oli, sen jälkeen jaksoikin lähteä käymään täällä :





Fuengirolan Bioparc, eläintarha


Mutta välttämättä en tätä kaveria haluaisi kadulla vastaan tulevan, sen verran ilkeän näköinen heppu että kävi mielessä kun tuossa seisoi jotta "mitäköhän sitten jos tää lasiseinä hajoaa"??? Uff..

Ja kuten näette neidin pukeutumisesta täällä oli vielä hieno ilmakin, auringossa varmaan sellaiset +20 astetta joten aivan täydellinen päivä keksiä mukavaa puuhaa!
Tänään sitten on ollut taas kylmempi päivä, aamulla kun heräsin ja lähdin käyttämään koirat ulkona meinasin ensinnäkin lähteä lentoon kun tuuli kovaa ja toiseksi paleltua kun satoi vettä joka teki ilman todella raakaksi, miltei suomen syysilma, päivän mittaan pilvet kyllä poistui auringon tieltä mutta sama kylmä tuuli teki päivän älyttömän kylmäksi, siitä huolimatta naama kerkes palaa ensimmäistä kertaa tälle vuodelle joten pakko vissiin kaivaa aurinkorasvapurkit jo esille..
Jep, siinä meidän viikonloppu, isäntä vielä töissä mutta tällä kertaa ei haittaa kun rakkaus jää parin viikon lomille, jihuuu!
Mites teidän viikonloppu meni?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti