maanantai 7. tammikuuta 2013

Arkinen aherrus..

Blääh, nyt se sitten alko, arkinen aherrus..
Noh tänään mulla oli vapaa mutta tytsy meni kouluun, soittivat sieltä kun olin melkein perillä hakemassa lasta että "joo nyt on tullut muutoksia lukujärjestykseen jotta tyttö pääsee vasta kolmelta", jeeei, mahtavaa kun oli suunnitellut päivän ihan toisella tapaa.. Eipä siinä auttanut kun heittää koirat autoon (jonka olin koulun lähistölle jättäny päiväksi kun reippailin aamulla perunapussi kainalossa mäet ylös tänne kämpälle), ja lähteä hetkeksi kotiin..
 Kun sain neidin haettua ja kaupan kautta päästiin kotiin niin kotona odotti jälleen kerran epämiellyttävä yllätys, hoitokoiramme oli järsinyt läppärin latausjohdon, aaaarghh.. Meinaa keittää yli tuon täystuholaisen kanssa :( Hoidossa kun olivat joululoman ajan niin tämä samainen hurttikainen oli saanut koko hoitopaikankin sekaisin :( Hoidossa sai jopa nimen Diablo joka suomennettuna tarkoittaa pirua :( Koira on ok kun ollaan kotona ja ovat päässeet lenkille (kuten nytkin olin pitkällä lenkillä ennenkun jäivät Lucan kanssa kaksistaan) mutta heti kun lähdetään pois niin neititäystuho keksii kaikkea typerää :( Ei vaan enää rahkeet riitä keksimään miten sais tuon karvatin ymmärtämään a) sisätilat ei ole pissimistä varten b) meidän tavarat ei ole järsimistä varten c) lenkillä ei tartte haukkua ja riekata toisille koirille.. Kertokaa joku joka tietää mitä teen!

Nyt on masu täynnä perunamuusia ja kalapuikkoja ja uunissa valmistuu vielä peruna-porkkanamuusirieskaa, jotta nyt on ihan hyvä olla :) Sain siskolta vielä vinkin rieskan lisukkeeksi tehdä hummusta ja vaikka nyt ei ihan reseptin mukaan menty niin maku oli ainakin ihan kohdillaan :)
Viikonloppuna isäntäkin ilmestyy taas maisemiin joten silloin ois varmaan grillaus poikaa, kelit kun on ihan otolliset täällä sille hommalle, ja jos hyvin käy niin voi jopa olla "ulkoruokinnassa" kunhan muistaa pukea villatakin illalla :)

Jep, mutta nyt taitaa rieska olla färdig tuoksun perusteella joten palataan!


1 kommentti:

  1. Haastenainen se täällä piipahti. tunnustuskin olisi tarjolla Akka nupajaa -blogissa.

    VastaaPoista