maanantai 15. lokakuuta 2012

Netin hommaamisesta ja sen vaikeudesta :) 9.10



Täällä aurinkorannikolla (ja tietty muuallakin espanjassa) on AINAKIN YKSI juttu mikä ei oikeen mene ”kiireeseen tottuneeseen suomalaisen” päähän, täällä ei saa todellakaan olla kiire! Hyvä esimerkki on tämä meidän netti! Suomessahan riittää että menet, tilaat, liität ja se on siinä mutta..
Tilattiin netti kolme viikkoa sitten paikallisesta nettifirmasta missä nuorehko typyli palveli selevällä härmänkielellä joten tilaus ei ollut vaikea tehdä MUTTA loput sitten, odotusaika netin routerin (suomalaisittain modeemi) saapumiseen oli 7-21 päivää, meidän router tuli 18 päivässä, sitten seurasi vielä asentajan odottelu, siinä kesti vielä kolme päivää joten yhteensä odotusta tuli tasan sen 21 päivää kuten liikkeessä sanottiin. Noh netti saatiin toimimaan KUNNES sammui taas, isäntä kävi kyselemässä syytä ja syyksi kerrottiin että ”teidän nettiyhteyden yhteyttäminen on prosessissa tällä hetkellä” tota mitä? Ok , ja TAAS odotellaan, seuraavana päivänä TOIMIII J kunnes NYT TAAS EI TOIMI, JESSUSSENTÄÄN.. Ei hjymmarra.. Katsotaan nyt koska tämänkin postauksen saa julkaistua blogiin, hmpf..
Eilen illalla käytiin taas Feerioilla pyörähtämässä, paljon ihmisiä ja mahtavia pukuja, ja heppoja J Nähtiin monta kaunista hevosta, harmi vaan että olen allerginen niille, muuten olis ollu mukavaa käydä taputtelemassa niitä, mutta nytkin riitti että seisoin kulkureitillä niin nenää sekä kurkkua alkoi kutittamaan L 
Naisväen pukuihin on käytetty paljon aikaa ja luultavasti myös rahaa, toinen toistaan kauniimpi,värikkäämpi puku tuli vastaan kun kierreltiin alueella, ja huomasin että pukujen värit sopivat jostain kumman syystä aina kantajansa väreihin, esim vanhahko tyylikkäästi harmaantunut nainen kantoi sinipohjaista pukua missä hopeanvärisiä yksityiskohtia, tyylikästä kerrakseen, me gusta! Toivottavasti sitä itsekin voisi jossain vaiheessa kantaa tuollaista pukua, ja varsinkin noin ylväästi kun nämä naiset! Jos ei muuta niin sitten kun itse on ”tyylikkäästi harmaantunut vanhahko nainen” ;) hehhe..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti