tiistai 28. elokuuta 2012

Klo 05.08

Hyvää huomenta kansalaiset, god morgon medbörgare!
Ihmettelette varmaan miksi hengailen tähän aikaan netissä, ja siihen on kaksi syytä, ensinnäkin nukku-masa jälleen kerran jätti hommansa kesken tuossa kolmen jälkeen ja toiseksi isännällä oli kello herättämässä puoli viideltä kun lähti viemään omaisuutta rekkaterminaalille mistä tavarat lähtee muutaman päivän päästä kohti aurinkoa. Että silleen...
Meil on vanhalla rouvalla ilmeisesti joku protesti meneillään tätä touhua vastaan, kakkii pitkin asuntoa ja on masentunut, voihan tietty olla että typyn suolapähkinät on osallisena myös asiaan?!Noh eniwei niin täällä ollu kunnon kakka-sota muutaman päivän, bläh..
Kesäduuni loppui sunnuntaina kreivin aikaan, aivot meinas jo ruveta sanomaan pimpelipom loppuvaiheessa, työ oli mukavaa ja työkaverit vielä mukavempia mutta jotenkin vammaishuolto ei ole ominta alaani,tarttee olla toimintaa :) Läksiäisiksi sain tuntea miltä tuntuu olla "työpaikkakiusattu" (kostan sen vielä teille joku kerta, tiedätte kyllä, buhahahaaa...), evähät piilotettiin ja kengät ripustettiin kattoon, hmpf...mutta muuten oli paikka ihan jees ja huumorilla selvis miltei joka asiassa, kokonaisuus oli siis hyvä!
Neitokainen aloitti kolmannen luokan ja koulupäiviä olis jäljellä kaksi,sitten pakkausta loput kaksi päivää ja eikun menoksi, tekemistä piisaa mutta hyvä niin, aika menee nopeammin :)
Nyt taidan kumminkin ottaa kirjan esille ja lukea hetken, jos vaikka sillä sais neuvoteltua nukku-masan käymään hetkeksi, typy kun lähtee kouluun vasta puoli kymmenen jälkeen niin pari tuntia unta vielä tekis ihan gutaa..
Palataan!
...sellaista elämä on...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti