lauantai 18. elokuuta 2012

Matkakuumetta..

Solis sitten enää kaks viikkoo ja tää perhe lähtee taas kohti etelän lämpöä :)
Tää suomen kesä on kyllä sitten ollu niin outo, lämpösiä päiviä nyt vasta kun koulut alkanu ja lapsukaiset tuskailee että ;miksi,miksi? olis paljon kivempaa maata vaikka rannalla :)
Juu, eli päädyttiin siis siihen ratkaisuun että lähdetään koko lössi takaisin Epsanjaan, työt on valmiina odottamassa,asunto hankittuna ja tytsyllä koulupaikka joten eikun menoksi!

Vielä pitäis viikko jaksaa töitä,typyllä vielä puolitoista viikkoa koulua, ja sitten vielä viikko pakata tavaroita ennenkun on lähdön aika, ja nyt jos milloinkaan tarttis muutaman tunnin lisäaikaa vuorokaudessa!Aloitin eilen keittiön kaappien pesun ja huh huh mikä homma, noh puolessavälissä nyt jo joten eiköhän se siitä! Pitäis vissiin muuttaa kerran puolessa vuodessa että nuita tavaroita ei tulis kerättyä niin valtavasti?Tää kämppä on niin ammuttu täyteen ja ollaan tasan vuosi tässä asuttu, jeeei...

Isäntä tulee pian kotiin reissusta ja tiiättekste mitä? SE OLI TÄLTÄ ERÄÄ VIIMMEINEN REISSU :) siis työreissu :) Ukkokulta vaihtaa alaa ja meillä alkaa "normaali perhearki" :) I H A N A A!!!

Pitkästä aikaa vapaa viikonloppu edessä ja pakkaamisen lisäksi ihan mukaviakin asioita tulossa, tänään käynti kylässä, maailman parasta kebabia ja huomenna jotain mitä typy ei ole kokenut, elokuvateatteriin meno :) Joulupukki toi kolme lippua ja nyt pyörii kerrankin sellainen leffa mitkä on pakko käydä kattomassa, nimittäin madagascar 3 :) ...mä tahtoo veivaa..veivaa.. :)

Meikäläinen kuittaa ja menee jatkamaan riehumista muuttolaatikoiden sekaan joten näihin tunnelmiin ;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti