keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Sauna,sisu ja...ööh terva?

Kyl tekee tuo sauna vaan eetvarttia :) jos se henkilö ois elossa joka saunan on joskus keksiny niin meikäläinen vois tarjota sille kyllä olusen tai kaksi, sen verran mainio keksintö tuo hikihuone on :) Täytyy sanoa etten oikeasti ymmärrä sellaisia jotka eivät saunasta tykkää (sellaiset jotka ei pysty jostain syystä saunassa käymään ovat asia erikseen, ettei nyt kukaan loukkaannu tästä..) Pari kertaa viikossa kunnon saunomiset ja elämä näyttää het huomattavasti valoisammalle :)
Ja sisu on pastilli ;)
Ei vaan sisua löytyy onneksi tästä poppoosta kun pienestä kylästä, vaikka elämä tuntuu potkivan päähän jatkuvalla syötöllä niin eteenpäin mennään kun mummot lumessa :)
Tervasta ei ole sen kummempaa kokemusta mutta sopi vaan otsikkoon joten olkoot siinä :)
Tää päivä alkoi melko vauhdikkaasti, tämä emäntä nukkui pommiin , vaikka herätyskello oli soinut viideltä. Kello näytti 06.53 kun havahduin vällyjen alta kaameaan fiilikseen,"ei helvata mä oon myöhässä", koeta siinä sitten koota ajatukset kun ne harhailee paikasta toiseen ainoastaan sen takia että nukkumatti pitänyt vankina tunnin liikaa..Mistä yleensä aloittaa aamun? ai niin joo, karvahanurit haluaa ulos..Koiruudet vauhdilla aamutarpeilleen, typy sängystä ylös yhtä vauhdikkaasti, omat vaatteet päälle, meikit jotenkuten nassuun ja menoksi, huh.. aikas hyvä vauhti meillä päällä kun autoon hypättiin typyn kanssa tasan samaan aikaan kun aina muutenkin, wohoo, enkä edes myöhästynyt töistä :)
Pakko vissiin ottaa nukkumatin kanssa palaveri tänään, ilmoittaa ettei voi noin tehdä oloa mukavaksi kun töihin tarttee lähteä! Huomenna piiiitkä päivä töissä, ensin työvuoro ja sen jälkeen ensiapukoulutus, zzzzZZZZZZzzz !!!
Sellainen päivä täällä tänään, toivottavasti teillä oli pikkasen rauhallisempi päivä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti