sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Lupaukset

..on näköjään tehty rikottavaksi, ainakin meidän tuttavapiirissä :( Kumma juttu kun joka helvetin kerta kun meille luvataan jotakin niin viimme tipassa lupaus rikotaan ja suunnitelmat menee sadannen kerran uusiksi :( Mikä ihme siinä on? Nyt riitti! Seuraavalla kerralla maksetaan potut pottuina se on selvä!

Perjantain häät meni kuinka meni, hääpari sai toisensa mutta siinä se sitten olikin, hieman pettynyt fiilis jäi :(
Viikonloppu itsessään meni ihan hyvin, lauantaina kaupunkikierros ja tänään isänpäivälounas kera sukulaisten, rauhallista menoa.
Isäntä vietiin junalle ja ilta jatkuu telkkarin ääressä kunnes nukkumatti tulee ja tekee nati-temput, huomenna töihin heti aamulla ja mielenkiinnolla odotan korjattua työvuorolistaa, edellisessä nimittäin yli 50h ekstra töitä neljän päivän vapaan takia??!Outoa toimintaa kun ottaa huomioon että sopimus sanoo 90h/3vkoa...?!
Noh vapaat saan kumminkin, ne oli jo onneksi merkattu, ja matkalle päästään :)

Kohta alkaa sitten se jokavuotinen harmitus, eli joulukorttien väsääminen,kirjoittaminen,osoitteiden etsiminen ja postittaminen, viimme vuonna kun tämä hajamielinen täti kyllä kirjoitti kortit ajoissa, laittoi ne HYVÄÄN paikkaan MUTTA unohti sitten minne oli ne laittanu :( Äitee ne tais löytää kun epsanjassa kävi pakkailemassa meidän tavaroita :). Jospa tänä vuonna sais ne kortit perille asti?
Taidan aloittaa huomenna jo?! (hähhä...usko huvikses...)

1 kommentti:

  1. Erityisen keljuksi sen lupausten rikkomisen tekee minun mielestäni se, jos se tapahtuu viime tipassa niin, että uusia järjestelyjä on vaikea ehtiä tekemään.

    Onko niitä joulukortteja muuten pakko lähettää, jos se on lähinnä harmituksen aihe? Jospa ihan hyvällä omallatunnolla laistaisit siitä hommasta :)

    VastaaPoista