maanantai 7. marraskuuta 2011

Meidän päivä..

 Ideoita järkeviin kirjoituksiin ei ole, joten teenpä tänään tälläisen kirjoituksen meidän maanantaista..
Elikkäs :

05.00 Herätys ja väsy on ihan hillitön, vapaan viikonlopun jälkeen maanantait on tahmeita ja Karvisen sanoja lainatakseni ; "I hate mondays"
05.02 Sängystä ylös, etsi sukka,etsi toinen, Lapukka peekele, missä mun sukka on??? (Lapukkaherra juoksentelee onnellisena sukka suussa ympäri asuntoa, jos tarkkaan katsoo niin herra hymyilee leveästi "hähhä sainpas emännän ylös")
05.08 KAHVI TIPPUMAAN, aamu ei lähde käyntiin ilman kahvia :)
05.10 Koirat remmeihin ja ulos aamuasioille, Juniori vaan sen verran unenpöpperössä vielä että juoksentelee ympärinsä kun päätön kana, eikä saa mitään aikaiseksi :(
05.30 Typyn vuoro herätä, tämä aamu on hyvä aamu, tättähäärä herää kolmannella pyynnöllä ja venkuloi yllättävän vähän peiton alla tälle aamulle.
Aamupuuhat touhataan, vaatteet pienoisen kriisin jälkeen tulee puettua , polkupyörä nostetaan telineeseen autonperään ja..
06.15 Auto starttaa pihasta kohti typyn koulua.
06.20 Jatkan matkaa kohti työmaata ja otan aamupuhelun isännälle, juon kahvia termosmukista ja kiroan muut tiellä liikkujat kun ovat jokainen tukkona tiellä :D Typy soittaa itkuisena että avaimet jäi kotia vahingossa, pyörää ei saa lukkoon. Sellaista sattu, ja onneksi ei pahempaa..
06.49 Kurvaan työpaikan eteen, teen u-käännöksen,pysäköin, kaivan auton penkiltä, sen välistä, alta ja edestä kaikki tarvittavat tavarat jotka tippui laukusta ja lähden päivän askareisiin.
noin klo 14.15 saan melkeen "sydänkohtauksen" kun puhelin soi (jostain syystä jäänyt laittamatta äänettömälle tänään?) ja näen että soittaja on kotipaikkakunnan numero..Onko typylle sattunut jotain???yleensä koulusta soitetaan lankaliittymästä...
Ei vaan "joku täältä kuntosali x:ltä hei,bla bla bla.." Se siitä sydäristä, onneksi!
15.00 Lähden kotia kohden ja..
15.24 ajan pihaan missä typy istuu rappusilla odottelemassa.
Koiruudet hyppii tasajalkaa innoissaan kun ovi avataan ja kohta mennäänkin sitten jo pihalle.
Lämmitetään eilistä pizzaa ja niinkun yleensä ruuan jälkeen alkaa silmiä painaa joten otan torkut soffalla kolmen koiruuden kuorsatessa molemmin puolin.
Torkkujen jälkeen lähdetään kävellen paikalliseen h.halliin ja sieltä löytyy typylle mekko (ihanaa, ei tartte enää etsiä) perjantain häihin.
Loppuilta sitten menee netissä surffaten, voileipiä syöden (ai että oli taas maksamakkara ja maustekurkut hyvää pitkästä aikaa!! )karvahanureita rapsutellessa ja tv:tä katsellessa. Juniori onkin jo varannut oman paikkansa emännän peiton päältä joten eipä muuta kun mukavaa illanjatkoa itse kullekin!

Semmoinen päivä tänään, eipä mitenkään erikoinen, mutta ihan jees.
"Krooooh"

zzzzZZZZZZZzzzzz

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti