keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Moottoripyörä on moottoripyörä..

...skootteri on läälläripyörä..
Että silleen, nyt on virallisesti kevät kuulkaas kun meikäläinen "avasi" pyöräilykauden istumalla isipappan kyydissä :) On se vaan niin hianoo! Mutta Maalahdessa haisi ehta paska!
                                                  .... moottoripyörällä ratsastan....
Enää 15 työvuoroa töissä, ja toivon mukaan sit alkais kauan kaivattu loma, talosta lähdössä porukkaa pois 5 ihmistä vielä mukaanlukien meikäläinen, eiköhän se jo kerro jotain työpaikan fiiliksistä?Olisivat kyllä tarjonneet vielä kesäksi töitä mutta millään ei meinaa enää motivaatiota riittää, Nukku-Masa pelkää aamuherätyksiä (05.00) nykyään niin kovaa ettei anna enää meikäläisen  nukkua, ja muutenkin tuntuu ettei saa työstä mitään irti..Maanantaina vietettiin läksiäisiä viistoista vuotta talossa huhkineelle työtoverille ja taas oli haikeat tunnelmat, toivotan kovasti onnea A.P:lle jatkossa ja tsemppiä!
Työ on mielenkiintoista ja ihmiset talossa mukavia mutta johtoportaassa mättää, mikään ei toimi kunnolla vaikka palaveria on palaverin perään,kaikki kärsii ja yhteistyö pers..päin prinkkalaa, eli parempi vaihtoehto sanoa kiitos ja näkemiin, ja suunnata kohti uusia haasteita!9.5 on työhaastattelu mielenkiintoisessa paikassa...!

Nyt ois aika mennä selaamaan illan tv-ohjelmat (jos tv toimii kun täällä tuulee niin hurjasti..) ja sitten pieni neuvottelu Nukku-Masan kanssa josko se vois lainata edes hippasen unihiekkaa, hakis vaikka pois just ennen viittä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti