maanantai 23. huhtikuuta 2012

Mies joka ei osaa lentää

Heipskukkuu!
Long time nou näkyny, huhtikuu lähenee loppuaan ja kevättä pukkaa, tai ainakin toivon ja uskon niin kun eilen vaihdoin autoon suvitossut alle ja kaivoin nahkatakin komerosta, se on kevät ny, peekele!
Ja sinä aamuna kun on taas takapakkia tullu ja maa lumesta valkoisena niin tämä ottaa luurin kauniiseen käteen ja ilmoittaa työmaalle että "hei, en pääse töihin ku o liukas", buhahaha.

Aamu alkoi sillä että Nukku-Masa (nukku-matti jou nou) päätti jättää mun unet kesken kello 03.37 ja ei siinä sitten muu auttanu kun nousta ylös kahveenkeittoon, kun ei kirjan lukeminenkaan tuonut Masaa takas, karvahanurit ulos ja aamupuuhiin, ja täytyy sanoa että pitkästä aikaa EI tullu lähtöhetkellä kiire, mut en kyl ota tavaksi (siinäs kuulit Nukku-Masa..)

No otsikkoon sitten, tiiättekste mikä on mies joka ei osaa lentää? No en tienny minäkään ennenkun tänä aamuna neitokaisen kanssa kuuden jälkeen kurvattiin koulun pihaan ja neiti ilmoitti että ;

N: tuolla on mies joka ei osaa lentää!!
Ä: *kattelee ihmeissään edessä pysäköitynä olevaa katumaasturia, ei ole miestä siellä, eikä varsinkaan sellaista jolla siivet ois selässä* WHOT?
N: no toi --> *näyttää nurmikon suuntaan*
Ä: *pyrskähtää nauruun* ai toi, siis FASAANIAKO tarkoitit??
N: no juu...

Eli mies joka ei osaa lentää on meilläpäin fasaani, ettäs tiiätte!

Jep, tälläistä tällä kertaa!
Näkyillään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti