lauantai 9. heinäkuuta 2011

Paistaa se aurinko risukasaankin...

Jepulis juu, hyviä uutisia ! Syyskuussa päästään muuttamaan sinne minne halusin, ja tyttö saa jatkaa koulunkäyntiä tutussa paikassa!! Ja jos hyvin käy voisin mahdollisesti saada töitäkin sieltä?! Wohooo, jännitystä ilmassa. Ja ihanaa kun pääsee pois täältä "spurgulandiasta" ;)

Aurinkoa on piisannut mukavasti, ei ole yftään ikävä espanjaan ainakaan kelien suhteen, mutta muuten meinaa olla välillä ikävä espanjan ystävällisyyttä ja etenkin espanjalaista ruokaa, namia!Jos vaikka lomalla sitten? (ai mikä loma??ens vuonna vasta....)

Tyttö porhaltaa ulkona minkä kerkee, sisällä ei viihdy ollenkaan ja toisaalta hyvä niin, nukkuu yöt hyvin ja rauhassa ja raitis ilma tekee gutaa! Itse olen myös päässyt hieman laiskuudesta ja ruvennut pyöräilemään silloin tällöin työmatkat, ja kyllä on hjyvä fiilis kun kotia pääsee kun tietää että on saanut päivän annoksen hyötyliikuntaa, ainut "huono" puoli tulevassa muutossa on että työt on sitten 25km:n päässä ja en kyllä jaksa sitä väliä pyörällä päästellä.. Noh jos vaikka sais itsestä siellä sen verran irti että liikkuis enemmän?!Kahtotaan ny..

Illalla olis tarkoitus viettää anopin kanssa laatuaikaa rapujen ja viinin kera, ihan kiva juttu, rapuja olen himoinnu jo muutaman viikon ja nyt tuli hyvä tilaisuus kun ravutkin sai niin halavalla,reilut 6 eskoa laatikko :) Herrrkkua!! Ja huomenna kauhea närästys kun viiniä maistellu....öööh...

Se siitä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti