keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Huh hellettä...

Nyt on lämmin :) ei saa valittaa kun kohta kumminkin on kakskytä astetta kylmää ja lunta sellaset viis metriä..
Tehtiin tyttösen kanssa kunnon pyöräilyretki kirppareille ja kruunattiin retki mäkkärin nugettihamppariranskismenyyllä ja jälkkäriksi vielä flurryjätskit..Ja nyt on jalat kipeät..! saas nähdä pääsekö huomenna aamulla sängystä ? :)

Iltalehdet ja kaikki mutkin mediat aina vaan täynnä norja-tragediaa, itse en enää pysty lukemaan kun hetken noista asioista kun rupee heti oksettamaan..Viimmeisimmän iltalehti-tiedon mukaan se idiootti joutuu (lue pääsee) LUXUSVANKILAAN????MITÄ IHMETTÄ...?????????????HIRTTOSILMUKKA KAULAAN VAAN JA KIVITYS SEKÄ HIRTTO YLEISELLÄ PAIKALLA, PISTE!

Junnu juoksi suoraan nokkospuskaan tänään ja ilmeisesti sitä sattui  aika lujaa, koska poitsu vinkui ja pyöri kun väkkärä tuossa parvekkeella ja sekä kylki että takajalka oli täynnä paukuroita ( samanlaisia kun ihmisillä). No mamman hellässä hoidossa ( lue kainalossa sängyssä ;) ) paukuratkin hävis ja kaikki on nyt kunnossa!

Ja uus autokin tarttis saada :( toi ihana romukoppa mallia espanja on tullut ikävästi tiensä päähän :( kun olis vaan rahaa sitten ostaa se uus, mutta ainakaan meillä rahat ei jostain syystä kasva puussa,huoh..nettiauto,fb-kirppari,autopalsta ym sellaset on selattu tarkasti läpi mutta vain yks olis tällä hetkellä hinta/laatu "kohdallaan" , joten saa sii nyt, nimittäin elokuun 16 päivä alkaa  kuljetusrumba taas kun tyttö pitää viedä kahden viikon ajan 25 kilometrin päähän kouluun, ja tuo coche ei kyllä kestä sellaista rääkkiä enää, työmatkatkin taitan tällä hetkellä joko jalan tai sitten pyörällä... onneksi helpottaa 1.9!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti