tiistai 2. heinäkuuta 2013

Vielä on kesää jäljellä..

Niih..
Väliaikaisraporttina voin kertoa että tukka hyvin, kello hyvin, siis kaikki hyvin..

Kova ikävä lasta alkaa toki olemaan ja lennot Neidin noutoa varten on tilattu joten sekin asia reilassa..Neiti jo laskee suomen päässä päiviä joten taitaa lapsukaisellakin olla jonkin verran ikävä kotiin..

Täytyypä kertoa teillekin arvoisat lukijat misää me isännän kanssa tässä viimme viikolla käytiin, no ihka aidossa palatsissa jossa neliöitä aikuisten oikeesti jopa 3700!!Oli pikkasen huuli pyöreänä kun astui ovesta sisään, oli kun olisi astunut suoraan "tuhat ja yksi yötä "satukirjan lumoihin, kaikki kalusteet käsintehtyä italialaista puutyötä jossa 24 karatin kultaukset, persialaisia aitoja mattoja, kristallimaljakoita...ui-ui-ui.. Once in a lifetime-kokemus todellakin, ja vaikka en niin perusta vanhasta ja koristellusta tavarasta niin tää oli oikeasti kaunis ja hyvällä maulla rakennettu paikka..Huh, jos olis kehdannut ottaa muutaman valokuvan mutta pokka ei siihen riittänyt joten ei auta kun käyttää mielikuvitusta!

Tänään olis sitten vuorossa iltavuoro 4/7 ja meinaa nyt jo tympiä pahemman kerran, viihdyn töissä hyvin muuten MUTTA nämä iltavuorot on ihan metsästä ja syvältä, aamupäivä menee miettiessä että kohta tarvii lähteä ja illat menee töiden jälkeen liian nopeasti joten mitään ei saa aikaiseksi vaikka to-do-listalla olis vaikka ja mitä..Huoh.. no onneksi näitä 8 päivän putkia on aikas harvassa joten ehkä tämäkin menee vaikka päällä seisten?! Neidin-hakureissu katkaisee mukavasti työt kun on neljä kokonaista päivää vapaata, ja jouluna on sitten pitkä "kesäloma" pitkästä aikaa, peräti kolme oikeasti ansaittua lomaviikkoa! Jeei!

Ei kai tässä muu auta kun ruveta valmistutumaan töi-maalle, joten palataan taas kun on jotain kerrottavaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti