tiistai 26. huhtikuuta 2011

Ehkä,mahdollisesti...

saadaan oma katto pään päälle viikonloppuna, jos vaan kaikki menee virastojen kautta niinkun pitää, ja sen lupaan teille arvoisat lukijat (jos teitä nyt siellä sitten on..) että kun saan kamat, muksun,isännän ja karvatit saman katon alle niin meinaan juhlia rankasti :) eli yks lasi valkkaria ja tää mamma saa mennä peiton alle tutimaan , heh..

No eniwei hommat rupee vihdoin näyttämään siltä että ne järjestyy mutta vielä on pitkä matka edessä ennenkun saa kunnolla rentoutua, meinaa pää haljeta mutta kuten mun selässä suurilla kirjaimilla lukee tatuoituna ; periksi ei anneta!! näin on näppäimistöt!

Työrintamalla ei uutta, muuta kun että töitä oon saanut ja niitä saa tehdä niin paljon kun vaan jaksaa,jos jaksaa, eipä tuo duuni ihan kuulu top kymppiin lemppariduuneissa mutta parempi se on kun että työttömänä täällä pyöris päivät pitkät. Ja mummelit on ihan oikeesti aika ihkui ;)

Tyttö sai oman kännykän viikonloppuna ja arvatkaa oliko onnellinen, mussukkaa vaan harmittaa se että kukaan ei sille soittele, reppana :) mutta eiköhän siihenkin tule muutos kunhan mummut kummit ja muut saa tietoon numeron :) johan soi :)

siinä kuulumiset tältä erää, kiitos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti